Πίσω από τα T-shirt της mamma Cavolfiore κρύβεται ένας μικρός designer!

 

Χαρούμενα χρώματα, πρωτότυπα χειροποίητα σχέδια φτιαγμένα με πολύ αγάπη, τυπωμένα με οικολογικά χρώματα σε πολύ καλής ποιότητας βαμβακερά μπλουζάκια και αξεσουάρ.

Η mamma Cavolfiore δημιουργήθηκε το 2019 από μια νέα μαμά που ήθελε να δημιουργήσει ποιοτικά και ξεχωριστά μπλουζάκια. Είμαι γραφίστρια και η ιδέα να σχεδιάζω παιδικά μπλουζάκια προήλθε από τις ιδέες του γιου μου. Με το μυαλό του έφτιαχνε δεινόσαυρους ντυμένους λεωφορεία, μέλισσες ντυμένες κόλλα UHU, σπαράγγια-μολυβοθήκες και ένα σωρό άλλες χαρούμενες ιδέες, που έβαλαν σε λειτουργία ένα σκουριασμένο μου γρανάζι. Έτσι, ανακάλυψα, και συνεχίζω να ανακαλύπτω, πτυχές της δημιουργικότητάς μου που δεν γνώριζα ότι υπάρχουν. Οι δημιουργίες μου σχεδιάζονται με πολλή αγάπη και τυπώνονται στην Αθήνα με οικολογικά χρώματα σε πολύ καλής ποιότητας βαμβακερά μπλουζάκια ευρωπαϊκής και ελληνικής προέλευσης. 

Στην συλλογη μας θα βρείτε:

Όλα τα προϊόντα μας διατίθενται σε φιλική προς το περιβάλλον συσκευασία! Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι οικολογικά, φυσικά και ανακυκλώσιμα.


Λίγα λόγια για την εταιρεία μας

Η mamma Cavolfiore είναι μια νέα εταιρεία στον χώρο του τουρισμού που στόχο έχει να προωθήσει μια ποιοτική σειρά παιδικών & ενηλίκων αναμνηστικών ρούχων με πρωτότυπα σχέδια όπως και αξεσουάρ θαλάσσης και είδη τουρισμού. Η βιωσιμότητα όπως και η ποιότητα είναι ο κυρίως σκοπός μας στην δημιουργία των προϊόντων μας. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι οικολογικά, φυσικά και ανακυκλώνονται. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Η εξυπηρέτηση πελατών μετά την πώληση θεωρούμε ότι είναι το κυριότερο στοιχείο μιας εταιρείας που σέβεται τον εαυτό της, έτσι είναι δίκαιο να αντικαθιστούμε οποιοδήποτε προϊόν δεν πληροί της αναγραφόμενες προδιαγραφές.

mamma Cavolfiore


B2B – Εάν είστε επαγγελματίας και σας ενδιαφέρει συνεργασία με την mamma Cavolfiore, παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα συνεργασίας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.


Χρησιμοποιήστε το hashtag #mammabycavolfiore ή κάντε αναφορά @mamma_cavolfiore | @mammabycavolfiore για να παρουσιάσουμε τις εικόνες σας με τα προϊόντα μας στις σελίδες μας!

Ηλιανα μουσουδακη
δημιουργοσ | Designer

H mamma Cavolfiore

H mamma Cavolfiore είναι μια ιταλική έκφραση, στα ιταλικά cavolfiore σημαίνει κουνουπίδι, η ονομασία μας προέρχεται από το brand Cavolfiore ένα μικρό δημιουργικό γραφείο που διατηρούμε στην Αθηνά από το 2006. Το κουνουπίδι για εμάς συμβολίζει την οικολογική μας συνείδηση, την ευφορία της σωστής διατροφής και διαχείρισης των αγαθών όπως και την γονιμότητα της φύσης. Έπειτα το κουνουπίδι (Ηλιάνα) έγινε μαμά και αποφάσισε να δημιουργήσει ένα brand (mamma Cavolfiore) με χαρούμενα ποιοτικά ρούχα για χαρούμενα παιδιά και γονείς!