The Meet Market Κυριακή για Παιδιά & Οικογένειες – Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022

The Meet Market Κυριακή για Παιδιά & Οικογένειες – Σεράφειο Δήμου Αθηναίων
Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022
Εχελιδών 19 & Πειραιώς 144, 11854, Αθήνα
11.00 – 19.00
Είσοδος Δωρεάν / Ελεύθερο Parking

Μια Κυριακή για όλη την οικογένεια!

Το Meet Market – Sunday for Kids & Families επιστρέφει την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στο Σεράφειο Δήμου Αθηναίων!

Τι σημαίνει αυτό; Χρώματα, παιχνίδια, γεύσεις, μουσικές σε ένα Meet Market αφιερωμένο στους μικρούς μας φίλους και ειδικά σχεδιασμένο για ολόκληρη την οικογένεια.

Περισσότερα από 40 ελληνικά brands με προϊόντα προσανατολισμένα στο παιδί θα υποδεχτούν τους μικρούς επισκέπτες με τους γονείς τους, ενώ όλοι μαζί θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε εκπαιδευτικές και αθλητικές δραστηριότητες και διαδραστικά παιχνίδια εντελώς δωρεάν από τις 11:00 το πρωί έως τις 19:00 το απόγευμα. Από mega jenga, slackline και καφασοαναρρίχηση, face painting και θεατρικό παιχνίδι μέχρι εργαστήριο κεραμικής, bubble show, χορό για γονείς και παιδιά και circus workshop, αυτή η μέρα θα είναι συνώνυμο της ξεγνοιασιάς και της διασκέδασης και θα τα έχει όλα.

Ραντεβού, λοιπόν, στο Σεράφειο Δήμου Αθηναίων για μια μέρα γεμάτη χαμόγελα, δημιουργικότητα και φαντασία!

_____________


Παιδικές Δραστηριότητες με Δωρεάν Συμμετοχή

12:00-15:00 | ΠαιΖΩντας
Τι συμβαίνει όταν συνοδοί βουνού και ποταμού, αναρριχητές, ορειβάτες, δάσκαλοι παιδικού θεάτρου και φυσικής αγωγής, καλλιτέχνες, εκπαιδευτικοί υπαίθριων δραστηριοτήτων και προσκόπων συναντιούνται στο Meet Market; Η διασκέδαση ξεκινά! Υπαίθριες ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες από mega jenga, slack line, καφασοαναρρίχηση και αναρρίχηση για παιδιά που συνδυάζουν αρμονικά το διασκεδαστικό παιχνίδι με τη βιωματική μάθηση!

13:00-14:30| CINEMATHESIS: Παίζουμε Κινηματογράφο;
Άραγε τι χρειαζόμαστε για το παιχνίδι μας; Σκηνικό, χαρακτήρες, κάμερα, μικρόφωνο,ακουστικά, κλακέτα…ή μήπως απλά ένα βιβλίο, μια ιδέα, μια τρελή ιστορία, ένα φανταστικό
σενάριο σε έναν σουρεαλιστικό, ονειρικό τόπο; Ελάτε να κατασκευάσουμε τα δικά μας προ-κινηματογραφικά οπτικά παιχνίδια, να αποφασίσουμε τον δικό μας σκηνικό χώρο, να φτιάξουμε τους δικούς μας χαρακτήρες, να ζωγραφίσουμε το αγαπημένο μας καρέ, να δημιουργήσουμε τη δική μας φωτοϊστορία, να φτιάξουμε το δικό μας storyboard και να πειραματιστούμε με ποικίλους τρόπους κινηματογραφικής αφήγησης. Ελάτε να γίνουμε οι κριτικοί θεατές, οι μικροί σινεφίλ και οι δημιουργοί του σήμερα και του αύριο.
Ελάτε να παίξουμε Κινηματογράφο!

15:30-18:00 | Circus Workshop: “ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΣΙΡΚΟ”

Τα ακροβατικά εδάφους,το σωματικό θέατρο, ο χορός, τα ζογκλερικά και ισορροπιστικά παιχνίδια δίνουν την ευκαιρία στα παιδιά να γνωρίσουν το σώμα τους, να συντονίσουν τις κινήσεις τους και να ακονίσουν το μυαλό και την αυτοσυγκέντρωσή τους ευχάριστα και δημιουργικά! Τα τρία κορίτσια, μέλη της ομάδας είναι καλλιτέχνες και εκπαιδευτές με μεγάλη εργασιακή εμπειρία στα αντικείμενα τους. Έχουν υπάρξει πρωταθλήτριες στην ακροβατική γυμναστική, καλλιτέχνες σε ομάδες τσίρκο- θέατρο, και εκπαιδεύτριες με πολλά χρόνια εμπειρίας κοντά σε νέους και παιδιά, αλλά πάνω απ όλα με πολλή όρεξη, σεβασμό και αγάπη για το αντικείμενο τους. Κορίνες, μπαλάκια, κρίκοι, rolla bolla, hula hoops, τούμπες και αληθινές ‘’ανθρώπινες πυραμίδες”, θα σας περιμένουν, να σας καλωσορίσουν στον κόσμο του τσίρκο!

Εκπαιδευτές: Αγγελική Μερεντίτη, Αντωνία Σωτηροπούλου και Νεφέλη Σωτηροπούλου

15:30-18:30 | Εργαστήριο Κεραμικής: “Αποτυπώνοντας τα συναισθήματα”

Έχοντας ως αφετηρία τα δύο από τα πιο βασικά συστατικά της φύσης, το χώμα κ το νερό, από τα οποία αποτελείται και ο πηλός, τα παιδιά καλούνται να εκφράσουν με έναν διαφορετικό τροπο τα συναισθήματά τους. Μέσα από ένα βιωματικό παιχνίδι παρατήρησης θα προσπαθήσουν να “αναγνωρίσουν” τα συναισθήματά τους και στη συνέχεια να τα αποτυπώσουν σε ένα πήλινο προσωπείο.. Τα παιδιά θα έρθουν σε επαφή με το υλικό και με βασικές τεχνικές πηλοπλαστικής κατασκευάζοντας το δικό τους έργο. Στόχος μας ειναι η ψυχαγωγία και η ελεύθερη έκφραση, καθώς και η γνωριμία με τον πηλό και την τέχνη του, μέσα από ένα βιωματικό και διασκεδαστικό εργαστήρι!  Απευθύνεται σε παιδιά από 4 ετών.

16:00-18:00 | Facepainting 

Με πολύχρωμα πινέλα και σκόνη μαγική, «μουτζουρώματα» θα γίνουν στο Meet Market αυτή την Κυριακή.  Οι Μουτζούρες έρχονται και πιάνουν δουλειά!

17:00-18:00 | Bubble Show & Juggling Show
Ο Παναγιώτης Αργυράκης της Fundastick Performing Arts θα διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους με τα απίθανα ζογκλερικά τους και θα γεμίσει το Meet Market με τεράστιες σαπουνόφουσκες!

17:00-17:45 | Θεατρικό Παιχνίδι
Το εργαστήρι έχει στόχο να εμπνεύσει τα παιδιά ώστε μέσα από το παιχνίδι , θεατρικούς αυτοσχεδιασμούς , τραγούδι     να βιώσουν την χαρά της δημιουργικότητας , της συνεργασίας και της συνύπαρξης σε     μια ομάδα.  Μέσα από ένα ασφαλές και δομημένο πλαίσιο θα μπορέσουν να ξεδιπλώσουν ταλέντα , ιδέες και να αισθανθούν τις αξίες της εμπιστοσύνης , της αλληλεγγύης και της αποδοχής.
Απευθύνεται : Σε παιδιά από 6 έως 12 ετών .
Εμψυχώτριες: Δήμητρα Γκλιάτη, Ερμιόνη Δόβα

18:00-19:00 | Κυκλικοί Χοροί
Οι κυκλικοί χοροί είναι συλλογικοί χοροί που στόχο έχουν να ενσωματώσουν την ομάδα και να ενισχύσουν αξίες όπως η ενσυναίσθηση, η κατανόηση και η αίσθηση του ανήκειν. Σε αυτό το είδος χορού, άνθρωποι – όλων των ηλικιών – τακτοποιούνται σε κύκλους και χορογραφούνται μαζί. Με αυτόν τον τρόπο, κάθε συμμετέχων βάζει την πρόθεση και την ενέργειά του στον κύκλο, επιδεικνύοντας τον καλύτερό του εαυτό στην αναζήτηση της ενότητας.
Απευθύνεται : Όλους τους γονείς με τα παιδιά
Εμψυχώτρια: Χριστίνα Μπατίστα

_____________

Maker Lineup:

Clothes & Accessories:
Bakayaro, Cocome, Des To Tsantaki Mou, Diesblon, Freyja Jewelry, I Love Bows, Jellykids, Mamma Cavolfiore, Mamuka, Starflings, sTeehos, Zeta

Books & Toys:
απ Όυσια Κοιν. Σ.ΕΠ., Educademy Bookstore, ΕΓΩτοτροπίες, Εκδόσεις Νεφέλη, Funky Little Stuff, Kokahandmade, Macaw Kid, ΜΑΡΤΗΣ, Pinepolis, Playzen, YAZ

Mind, Body & Soul:
Angels of Joy, Paper Boat Soaps & Candles, Valsamon

Home Deco:
Demi Handmade, Fly a Kite, Mini Box, My Tiny Box, Paint my Day, Pomegranate Project, Woody Tints

Yumminess:
Agroktima Drosou, Chocome, euzoiasgi.gr, Falafeladiko, Ideas Lab, Kukuowl, PASTABOUKIS, Penelope’s marmalade, ΣΑΟΣ, Sourmena Brew, ΤΣίΤΣΙΡΙ KOMBUCHA, Waffle Batter

_____________

Daddy DJ Lineup:
11:00 – 13:00: Chris OD
13:00 – 15:00: Winjer
15:00 – 17:00: Pipi Dee
17:00 – 19:00: DJ a/k/a Zegas

_____________

Πρόσβαση: Στάση Κεραμεικός (Μετρό, Γραμμή 3) | Στάση Πετράλωνα ΗΣΑΠ) | Στάση Κολυμβητήριο (Λεωφορεία: 049, 815 ,914)

_____________

Meet us on social media!:
Facebook: Τhe Meet Market
Facebook Event
Instagram: @themeetmarket_athens
YouTube: The Meet Market
_____________

#The Meet Market – Sunday for Kids & Families: Μια Κυριακή για όλη την οικογένεια. Μια ημέρα διασκέδασης και ξεγνοιασιάς γεμάτη δωρεάν διαδραστικά παιχνίδια και μοναδικά προϊόντα για παιδιά και γονείς!

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.