Τhe Meet Market – 02 έως 05 Ιουλίου, 2020

Συμμετέχουμε και σας περιμένουμε στο πιο όμορφο μάρκετ της πόλης!

The Meet Market – Τεχνόπολη Δήμου Αθηνών
Προαύλιο Μηχανουργείου & Κεντρική Αυλή
Πέμπτη 02/07 έως Κυριακή 05/07, 2020
17.00-00.00 κάθε μέρα
Πειραιώς 100, Γκάζι 11854

Για πρώτη φορά όλοι μας, μηδενός εξαιρουμένου, τους μήνες που πέρασαν συγχρονιστήκαμε σε μια πρωτοφανή συνθήκη.

Τώρα περισσότερο από ποτέ, αισθανόμαστε έντονα την ανάγκη να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο και να προσαρμοστούμε σε μια νέα πραγματικότητα, με υπευθυνότητα αλλά αισιοδοξία.

Αφήνοντας πίσω την εποχή της καραντίνας, το Meet Maket αποφάσισε να επιστρέψει για ένα 4ήμερο, από την Πέμπτη 2 έως και την Κυριακή 5 Ιουλίου, με ωράριο 17.00 με 00.00 κάθε μέρα. Το ραντεβού θα δοθεί στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων – Technopolis City of Athens, που ανοίγει ξανά τις πόρτες της με πρώτιστη μέριμνα την ασφάλεια των επισκεπτών.

Θα μας βρείτε ευάερους και ευήλιους, απλωμένους σε όλη την Τεχνόπολη, αυστηρά και μόνο στους εξωτερικούς χώρους με μια γκάμα μοναδικών προϊόντων από ανεξάρτητες μικρές και μεσαίες τοπικές επιχειρήσεις καλλιτεχνών, σχεδιαστών και παραγωγών.

Η στήριξη μιας μικρής επιχείρησης, αποτελεί ένα βήμα μεγαλύτερης αλλαγής. Και αν όχι τώρα, τότε πότε;Ψάξτε μας. Θα είμαστε αυτοί με τις μάσκες και ανυπομονούμε να συναντηθούμε ξανά.

Δείτε το event εδώ

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.